Szuperkantin a Bikini Berlinben

Forrás: turizmus.com

 2018. november 05. 10:27

Hamar a fiatalok kedvencévé vált a Bikini Berlin ház új gasztronómiai pop up helyszíne, a Kantini.

Az év elején nyitott Kantini afféle sokműfajú találkozó hely, ahol kortárs művészeti eseményeket és divatbemutatókat is rendeznek. Innovatív étekbeszerző központról, üzletekről, design étel-udvarról és divatbemutatók helyszínéről van tehát szó egyszerre, amely enteriőrjeivel is elbűvöli a közönséget. A Studio Aisslinger nevéhez fűződnek az építészeti megoldások és a berendezés: a retro székek, a vidám színek, a különleges szófák és lámpatestek egyedi hangulatot kölcsönöznek a több szintű helyiségnek. Az 1.800 m²-es terület abszolút fénypontja a világos, erkélyes loggia, nagy panorámás ablakával és pazar kilátással.

A vendégek kedvelik a vidám enteriőrt

Fotó: thespaces.com

Amiben teljesen egyedi a hely, hogy 13 nemzetközi konyha közül választhatunk. Mexikói fogást csakúgy feltálalnak, mint izraelit, koreait csakúgy, mint grúzt vagy hawaii-it, és persze a német konyha újragondolt ételei sem hiányoznak. Az élelmiszerkínálatot a fenntarthatóság és az egészséges táplálkozás jegyében alakították ki, és természetesen vegákra, vegánokra és a mentes ételeket kívánókra is gondolnak.

 

Az év elején nyitott Kantini hamar a német főváros egyik legkedveltebb forró pontja, hotspotja lett -mindenkinek, aki enni, inni szeretne. Ráadásul egyben afféle sokműfajú találkozó hely, rendeznek itt kortárs művészeti eseményeket és divatbemutatókat is.

Innovatív étek beszerző központról, üzletekről, design étel-udvarról és divatbemutató helyszínről van tehát szó egyszerre, amely enteriőrjeivel is elbűvöli a közönséget. A Studio Aisslinger nevéhez fűződnek az építészeti megoldások és a berendezés: a retro székek, a vidám színek, a különleges szófák és lámpatestek egyedi hangulatot kölcsönöznek a több szintű helyiségnek.

Amiben teljesen egyedi a hely, hogy 13 nemzetközi konyha közül választhatunk. Mexikói fogást csakúgy feltálalnak, mint izraelit, koreait csakúgy, mint grúzt vagy hawaii-it, és persze a német konyha újra gondolt ételei sem hiányoznak.

Az élelmiszerkínálatot a fenntarthatóság és az egészséges táplálkozás jegyében alakították ki, és természetesen vegákra, vegánokra és a mentes ételeket kívánókra is gondolnak.

Az 1.800 m²-es terület abszolút fénypontja a világos, erkélyes loggia, nagy panorámás ablakával és pazar kilátással.