Táncoló kutyák és esküvői hangulat Tatán

Forrás: MTI

 2016. június 22. 11:36

A hétvégén rendezik Tatán a vár és az Öreg-tó körül a térség egyik legnagyobb összművészeti programját, a Víz, Zene, Virág Fesztivált.

A háromnapos rendezvényen több mint 100 program várja a látogatókat. A fesztiválon fellép többek között a Quimby, Charlie, a Wellhello, a Honeybeast, Mága Zoltán és a Russkaja.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál egyik fő eleméhez - a virágokhoz - idén a házasság fogalmát társították, ezért a vendégek esküvői környezetben tekinthetik meg a virágkompozíciókat a tatai várban, ahol 10 versenyző munkáit mutatják be.

Az ingyenes vidámpark mellett interaktív játszóház hívja a gyerekeket több mint 80 játékkal. Pénteken és szombaton minden gyermek megnézheti a kutyatalálkozót, illetve táncoló négylábúakat is láthatnak a dog-dancing bemutatón.

 

Az egészségtudatos életvitel jegyében két, versenyzésre alkalmas strandsport pályát alakítanak ki a fesztivál területén, az Esterházy Lovarda tóparti részén. Ezeket a fesztivál után is használhatják a város lakói.

A fesztivál karszalagjával minden tatai múzeum ingyenesen látogatható nyitva tartási időben. A rendezvényről további információk a www.vizzenevirag.hu honlapon olvashatók.