Tankolásért tunéziai nyaralás

Forrás: turizmus.com

 2018. június 20. 16:04

Közös promóciót indított a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal és a magyarországi OIL! kúthálózat.

„Ha az OIL! benzinkutaknál tankol, akár az egzotikus Tunéziába is eljuthat." Ez a fő üzenete annak az együttműködésnek, amelyet a napokban kötött a magyarországi OIL! kúthálózat és a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal. A töltőállomás hűségkampányában résztvevők értékes tunéziai ajándékokat és fődíjként tunéziai utazást is nyerhetnek.

Tunézia egy egzotikus és mégis elérhető úti cél a magyar utazók számára. Ennek megfelelően évről-évre folyamatosan nő a kiutazók száma. A Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal legfőbb küldetése Tunézia népszerűsítése a hazai lakosság körében.

Tunéziai szálláshely

Fotó: turizmus.com

A magyarországi OIL! kúthálózattal való együttműködés célja is az, hogy a játékban való részvétellel minél többen ismerjék meg Tunéziát és döntsenek úgy, hogy felkeresik ezt a különleges országot. Ennek érdekében a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal eredeti, egyenesen Tunéziából érkező egyedi, kézzel készített ajándékokat – kézműves termékeket, dísztárgyakat - ajánlott fel a kampányban résztvevőknek.

A hűségkampány fődíja pedig egy két személyre szóló egyhetes álomút, repülővel Tunéziá egyik mesés tengerparti városába

A játék feltételei és nyereményei

Fotó: turizmus.com

Az OIL! töltőállomások nemrégiben indult hűségkampánya, országszerte 43 benzinkúton várja a vásárlókat. A 2018. december 2-áig tartó matricagyűjtő kampány lényege, hogy minden üzemanyagra elköltött bruttó 3000 Ft vásárlás után 1 db hűségmatrica kapható, mely egy matricagyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthető. Amennyiben a vásárló 20 db matrica összegyűjtését követően a kapott kuponkártya kódjával regisztrál a www.oil-benzinkutak.hu weboldalon értékes ajándékokat nyerhet.

A hamburgi székhelyű Marquard&Bahls Nyugat-Európa vezető magántulajdonban lévő, független üzemanyag forgalmazó vállalata a világ számos országában képviselteti magát már több évtizede. Ausztriában, Magyarországon, Németországban és Svájcban jelenleg több mint 270 OIL! töltőállomás szolgálja ki a magas színvonalú üzemanyag iránti igényt.

Sorsolások: 2018. szeptember 17. 2018. október 29. és 2018. december 10.

Kapcsolódó cikkek