Tavaly elmaradt, az idén megrendezik a füredi Anna-bált

Forrás: MTI

 2021. június 10. 13:53

Megrendezik július végén a 196. Anna-bált, és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják – közölték a szervezők.

Az Anna-bált július 31-én, az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában rendezik meg.

A hagyományok szerint zajlik majd a báli bevonulás, a bál szépe választás és megrendezik az utcabált is. A bálra sétálójegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

A bált az Anna Grand Hotelben rendezik meg idén

Fotó: annabal.hu

A bál kísérőrendezvényét, az Anna Fesztivált július 26. és 31. között rendezik meg. Az Anna Fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est részesei lehetnek az érdeklődők. Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet július 27-én, a prímásversenyt július 28-án tartják.

Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren felállított nagyszínpadon, ahol világhírű darabokból csendülnek fel részletek. Július 30-án a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort, és megrendezik a szívhalászatot is.

Az idei bálra meghívást kaptak a 18 éves balatonfüredi lányok mellett azok is, akik a tavalyi, vírushelyzet miatt elmaradt eseményre lettek volna hivatalosak.

A bált a jelenlegi járványügyi szabályozásokat figyelembe véve rendezik meg.