Tavaly közel 16 millió turista látogatott el Dubajba

Forrás: turizmus.com

 2019. március 04. 11:47

Dubaj 2018-ban 15,92 millió nemzetközi látogatót fogadott, mely egy újabb rekordot jelent, sőt mindez jelentős gazdasági hatással lehet az Emirátus GDP-jére is.

Több mint 2 millió látogatóval továbbra is India maradt az elsődleges küldő ország, míg az Arab-térség folyamatos, egyre látványosabb növekedéssel tért vissza. Kína, Oroszország és Németország erős kétszámjegyű növekedési rátával rukkoltak elő.

 

Őfelsége, Helal Saeed Almarri, a Dubaji Turisztikai Hivatal vezérigazgatója elárulta: “Továbbra is arra koncentrálunk, hogy Dubaj a világ leglátogatottabb városává váljon. Minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy Dubajt még elérhetőbbé, láthatóbbá és összességében vonzóbbá tegyük, hogy minimalizáljuk az utazási korlátokat, és hogy új sztenderdeket teremthessünk a globális utazási élményben – végül így üdvözölhetjük új és visszatérő látogatóinkat.”

Ezt a célt szolgálja a Dubaj Szakértő (Dubai Expert) szórakoztató, magyar nyelvű online oktatóprogram is, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell készíteniük a látogatók különböző típusai számára – változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

Miután a játék az elért eredményeket folyamatosan menti, így akár néhány hét alatt is befejezhető –nem kell minden újdonságot azonnal feltérképezni.

A Dubaj Szakértők közül két „szerencsés” dubaji úttal is gazdagodhat (repjegy + szállás 2 főre) –pontosabban „személyes” dubaji élményekre az első magyar Dubaj Szakértő és a legtöbb pontot gyűjtő játékos számíthat.

Vágj bele a kalandba: CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.Fedezz fel Dubajban mindent, amit lehet.

IDE KATTINTVA KEZDHETED

(X)

Kapcsolódó cikkek

Dubaj, a legek városa

2019. február 18.