Tavaszmanó és kínai fényvarázs

Forrás: turizmus.com

 2016. március 25. 14:44

A Budapesti Tavaszi Vásár idén is szédítő programkínálattal csábítja az érdeklődőket a belváros szívébe, a Vörösmarty térre. Az Állatkertben pedig különleges világító műalkotások várják a látogatót – olvashatjuk a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ajánlójában.

Tavaszmanó, Titkos kert és Nyitott műhely a város szívében - Budapesti Tavaszi Vásár

A március 25-től április 24-ig tartó rendezvény elsődleges célja, hogy kulturális programkínálatával, iparművészeti bemutatóival, népzenei és tánczenei előadásaival minőségi szórakozást nyújtson mind a budapestiek, mind pedig a fővárosba látogatók számára. Bővebben ITT.

 

 

 

Kínai Fényvarázs az Állatkertben

Bár a kínai lampionok Magyarországon sem ismeretlenek, kevesen tudják, hogy ezek a világító műalkotások ezernyi színárnyalatban, formában és méretben léteznek. Olyannyira, hogy az ázsiai országban a lampionok készítése valóságos művészeti ágnak számít, amelyben éppúgy jelen van az évezredes tradíció, mint a modern stílusirányzatok. Európa szívébe a Budapesti Állatkert hozza el először az egyedülálló kínai fényvarázst, amelyet a hazai közönség április 8-tól május 22-ig tekinthet meg. Bővebben ITT.