Téli svájci szezonnyitó a Buddha-Bárban

Szerző: Pintér Tünde

 2013. október 09. 21:38

Kora őszi időben tartotta meg téli szezonnyitó sajtótájékoztatóját a Svájci Idegenforgalmi Képviselet október 9-én a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace*****-ban.

A nagy érdeklődés mellett megtartott eseményen Urs Weber a Svájc Turizmus képviseletében elmondta: a 2012-13-as téli szezonban a magyar vendégek száma 14,5, a vendégéjszakák száma 11,4 százalékkal növekedett. Az összes vendéget tekintve 2,3, illetve 1,3 százalékos növekedést regisztráltak. Az idei év első nyolc hónapjában a növekedés tovább folytatódott, a tavalyinál 11,6 százalékkal több hazai vendég 13,6 százalékkal több vendégéjszakát töltött az országban.  Az összesített eredmények szintén további javulást mutatnak.

 

Az idei szezonra megjelent kiadványaik között különleges a „myTOP10" füzet, ebben 7 síoktató árul el titkos tippeket a turisztikai régiókról. A marketingben fontos szerepet tölt be a 6 nyelven, 260 ezer példányban megjelent „mySwitzerland" című téli kiadványuk. Mindezek mellett nagy szerep jut a MySwitzerland.com/winter weboldalnak, ahol a teljes téli, online kínálatuk megtalálható, kereshető. Nagy hangsúlyt fektettek az applikációk frissítésére, telepítésére is. Szálláshely-katalógusaik közül a Swiss Deluxe Hotels a 38 legelőkelőbb hotelt, a Kedvező Áru szállodák a legjobb ár-érték arányú szálláshelyeket gyűjti össze, több kategóriában.