Thaiföld digitális turisztikai kártyával lendíti fel a turizmust

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 30. 15:57

A TAGTHAi elnevezésű digitális turisztikai kártya a thaiföldi kormány és a magánszektor együttműködésével valósult meg. Célja, hogy a thaiföldi utazási élményt egyszerűbbé és kényelmesebbé tegye.

A Thaiföldi Turisztikai Hatóság (TAT) 5 vezető vállalattal együttműködve hozta létre a TAGTHAi alkalmazást, amelyben elérhető a repülőjegy-vásárlás, szállásfoglalás, különböző utazási módok kiválasztása, turisztikai információk és utazástervező is – derül ki az app honlapjáról. Az alkalmazás a biztonságot is a fókuszba állítja: a thaiföldi rendőrséggel összekapcsolva a nap 24 órájában rendelkezésre áll a segítő funkciója.

A turisztikai kártya célja, hogy megerősítse a thaiföldi idegenforgalmi ágazatot, több bevételszerzési lehetőséget teremtve a szolgáltatók számára azáltal, hogy az appnak köszönhetően több ezer utazóhoz jutnak el. A Thaiföldre utazók számára pedig kényelmesen, egyetlen telefonos applikáción belül teszik elérhetővé a szolgáltatók ajánlatait.

Az utazók a TAGTHAi alkalmazáson keresztül használhatják a bérletet, amely iOS és Android rendszereken is elérhető. Az appon belül foglalhatnak és kedvezményes jegyet válthatnak a látnivalókhoz, de elérhetőek benne éttermek, masszázs és spa is. A mindenre kiterjedő utazási bérlet pedig előnyöket és ajánlatokat is biztosít az utazóknak, amelyeket az alkalmazásban található egyedi QR-kód beolvasásával tudnak beváltani.

Az utazók speciális turisztikai kártyákat is vásárolhatnak az alkalmazáson keresztül

Fotó: tagthai.com

A TAGTHAi alkalmazásba történő regisztrációt követően az utazók hozzáférhetnek az ingyenes "Essential Pass" bérletükhöz, amellyel beválthatják az összes alap ajánlatot, beleértve az ingyenes turista SIM-kártyát 7 nap interneteléréssel vagy a 400 Kasikorn Bank pénzváltó standnál elérhető kedvezményes árfolyamot is.

Ha az utazók még több kedvezményt szeretnének és egyéb látványosságokat is felfedeznének, megvásárolhatják a TAGTHAi "City Pass"-t, amellyel a választott régió városaiban a turisztikai kártyához csatlakozó összes látnivalóhoz és élményhez hozzáférhetnek további díjak nélkül, vagy az "Activity Pass"-t, amellyel különleges thai szolgáltatásokhoz, például masszázshoz vagy iszapfürdőhoz is hozzájuthatnak.