Tízéves az Eger Térsége TDM

Forrás: turizmus.com

 2020. január 30. 17:47

Eger térségének turisztikai ernyőszervezete különleges módon ünnepelte 10. születésnapját: évindító, tudásmegosztó információs napra hívta a térség turisztikai vállalkozásainak tulajdonosait, munkatársait január 29-én.

A délelőtt folyamán az Eger Térségi TDM Egyesület tagságából a turisztikai egyesületek vezetőivel műhelymunka folyt Sipos Zoltán, a Kreatív Kontroll stratégiai igazgatója részvételével.

Délután a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában Matyóföldtől a Bükk-fennsíkig terjedő, kiemelkedő potenciállal bíró terület vállalkozói részére kínáltak – torta helyett – gyakorlatban is jól kamatoztatható információkat – számolt be a rendezvényről Szádeczky Kornélia, a térségi egyesület elnöke.

A résztvevők sikeresnek ítélték a rendezvényt

Fotó: Eger Térsége TDM

Sipos Zoltán beszélt a tartalommarketingről, blogokról, az e-mail-marketing valamint a social media lehetőségeinek kiaknázásáról.

Szádeczky Kornélia a turizmusra ható megatrendekről adott elő és arról, hogy ezekre hogyan reagálhatnak a térség vállalkozói.

A Vorwerk Kobold takarítórendszert az allergénmentes szálláshelyekért Rádai Barbara és Malek Ádám mutatta be, a digitális recepció működéséről pedig az ARH Zrt.-t képviselő Blahó Árontól kaphattak információkat a jelenlévők.

A kávészünetben és a rendezvény végén elhangzott véleménynyilvánítások alapján a résztvevők sikeresnek ítélték a rendezvényt, és várják a folytatást.