Tizenötödszörre is Bor- és halünnep Balatonfüreden

Forrás: turizmus.com

 2017. május 31. 09:30

Június 2-től négy napon át tartó rendezvényen balatoni halételek mellett 13 pincészet borait lehet majd kóstolni, és nyolc koncertet hallhatnak az érdeklődők. A balatoni borok mellett idén a Pannonhalmi Borvidék kínálatával találkozhatnak a látogatók.

A borbemutatót és borvásárt a hagyományos helyszínen, a Tagore sétányon rendezik meg. A megnyitón a Balatonfüredi Néptánc Együttes lép fel, este pedig Tátrai Tibor, Babos Gyula és László Attila Gitár Triója ad koncertet.

Szombaton a kora este Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar koncertjét, majd a Kisfaludy Színház Sóska, sült krumpli című előadását láthatják a nézők. Az estet a dzsessz-, pop- és világzenét játszó Pankastic együttes zárja.


A fesztivál harmadik napján a családoké és a gyermekeké a főszerep: fellép a Cimbora együttes, Huzella Péter és a Sebő együttes.

A rendezvény zárónapján pünkösdi kézműves foglalkozás lesz a Vaszary Galériában, fellép a modern bordalokat játszó Vivat Bacchus és a Füred Dixieland Band. Paloznak pünkösdi hangversennyel.

Kapcsolódó cikkek

Provence Balatonfüreden

2017. március 15.