Több mint 100 milliós TDM-projekt startolhat Sárváron

 2013. december 11. 14:40

Nemrégiben aláírták a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. A sárvári TDM szervezet fejlesztése című pályázatának támogatási szerződését, melyet 83,2 százalékos támogatási intenzitással 88 825 838 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítéltek.

A csaknem 107 millió forintos projekt részeként felnőtt játszóteret, bokorlabirintust, városi találkozási-pontot alakítanak ki, tartalmaz a fejlesztés kültéri információs terminálokat - touch-info készülékek, üdvözlő és információs táblák, irodai eszközök - , illetve turisztikai kedvezmény- és bónuszkártya bevezetését - tájékoztatott Haller Ferenc TDM menedzser..

Nagy hangsúlyt kap a pályázatban az intenzív online és offline marketingtevékenység, mely magában foglalja egy Sárvár image film elkészítését, évszak és attrakcióspecifikus fotók készítését, katalógusok kiadását, Sárvár okostelefon alkalmazásokat és megjelenési lehetőséget a 2014. évi Utazás Kiállításon, illetve különböző nyomtatott médiában és internetes felületeken.

 

A pályázat lehetőséget ad a Nyitnikék fesztivál, a Nádasdy Országos Ételmustra és a Terményhálaadás- bemutató- és kóstoló fesztivál megrendezésére is.

A városban folyamatban lévő önkormányzati és magánbefektetések mellett a sárvári TDM szervezet szárnyai alatt megvalósuló fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy a potenciális vendégek „Kristálytiszta élmény"-ben részesüljenek.