Több mint 2 millióan lájkolják Budapestet a Lufthansa Facebook oldalán

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. augusztus 05. 11:41

A Lufthansa a CityOfTheMonth sorozat keretében minden hónapban más és más várost népszerűsít. Idén augusztusban Budapestet mutatták be.

Így az 525 ezer példányszámban megjelenő, több mint 2 millió olvasót számláló Lufthansa magazin legutóbbi száma mellett, ami 2 oldalban, egész újszerű módon, szokatlan címszavak, a föld felett és a föld alatt ellentétpárra építve mutatja be a magyar főváros izgalmas látnivalóit, ezzel több mint 21 millió HUF hírértéket generálva, augusztus folyamán különféle Lufthansa online médiák - Instagramm, Twitter, Facebook, Periscope.tv – is rendszeres híreket közölnek majd Budapestről.

 

Az élő tudósítás tegnap kezdődött: jelenleg ugyanis éppen egy online médiákra szakosodott csapat fedezi fel Budapestet, az átélt élményeket a Fan-ekkel is rögtön megosztva. A Lufthansa Facebook oldalán a nyitó kép egy Budapest panoráma fotó, ami már több mint 2 millió embernek tetszik. Tegnap a szakma egyik elismert instagrammosa által készített videó is felkerült fel a világhálóra. A filmet eddig 375 ezren nézték meg. Emellett forgattak még egy kisfilmet egy helikopterből is (30 ezer néző, 80 megosztás), valamint ma délután a Várban átélt élményekről és FTC stadionjaból jelentkeztek be. A vársétát pár óra alatt már 55 ezren láttak.

A csapat augusztus 4-én hagyja el a fővárost, de élményeiről a későbbiekben is beszámol majd.

Az MTÜ német képviselete és a BKD RMI az online médiákra szakosodott csoport útját tippekkel, forgatási engedélyekkel segíti.