Több mint 70 ezer látogató Szlovákia legnagyobb utazási kiállításán

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2020. január 31. 10:30

Az ITF Slovakiatour és a HORECA-piacot megszólító Danubius Gastro együttesen 24 ország 732 kiállítójának ajánlatait vonultatta fel a pozsonyi Incheba Expón.

A hagyományokhoz híven január második felében megrendezett négynapos nemzetközi idegenforgalmi vásáron 20 ország mutatta be kínálatát.

A legnagyobb területen a szlovák turisztikai régiók specialitásaival találkozhattak a látogatók, de a szomszédos országok, a hagyományos üdülési célpontok és több egzotikus ország között olyan újdonságnak számító desztinációk is bemutatkoztak, mint Grúzia és Moldova.

A fő partner, a szomszédos Cseh Köztársaság a morva-sziléziai régió újdonságait hozta el a közelgő turisztikai szezonra, Magyarországról pedig Hévíz és a Balaton kínálatával találkozhattak a látogatók.

A kiállítást kísérő Camera Slovakia – Bubo Ball útifilm-fesztivál mozgóképekkel invitálta világ körüli utazásra az érdeklődőket.

A Szlovák Turisztikai Képviselet standja a kiállításon

Fotó: turizmus.com

Az ITF Slovakiatourral közösen megrendezett Danubius Gastro vásáron közel 400 kiállító termékei mutatkoztak be a HORECA-szegmens számára; a vásár a fenntarthatóság, a minőség és az élelmiszerek származásának kérdésével kiemelten is foglalkozott.

A két kiállítás együttes népszerűségét jelzi, hogy az rendezvényre összesen 72 800 látogató volt kíváncsi.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsabban Pozsonyba

2019. december 18.