Töltsön egy éjszakát az elnöki irodaépületben Tajvanon!

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 22. 14:32

Érdekes akcióval próbálja közelebb hozni Tajvant a turistákhoz a helyi idegenforgalmi hivatal: néhány szerencsés jelentkező eltölthet egy éjszakát ingyen a tajpeji elnöki irodaépületben azok közül, akik augusztus 31-ig regisztrálnak.

Az elnöki irodaház első vendége – és egyben az akció nagykövete – a „CC”-ként ismert Hsin Hsuan Hsieh, aki korábban döntős volt „A világ legjobb munkája” elnevezésű ausztrál kampányban. Követőtáborának köszönhetően a szervezők bíznak abban, hogy viszonylag gyorsan tudnak sok embert elérni az online világban.

Íme az elnöki irdaház Tajpejben, ahol a kiválasztottak ingyen tölthetnek el egy éjszakát

Fotó: Wikipedia

A hivatalos nyitókampány alapmotívuma a „tajvani ízek”, ami egy jó kezdet  ahhoz, hogy a külföldi turisták jobban megértsék az országot. A program szimbóluma a „nyitott ajtó”.

A hatalmas bejárati ajtó kitárásával és a vendégek meleg fogadtatásával Tajvan szimbolikusan a világ felé is megnyílik.

Az ablak a reményt és a szabadságot jelképezi, valamint a kapcsolatot a világgal. A terrazzo padló a hagyományos tajvani építészet megkülönböztető stílusjegye: az összes tajvani őriz emléket a lába alatti sima, hűvös kőről. A kampányban a retro tajvani elemek összeolvadnak az angol stílusjegyekkel, bemutatva az utazóknak egy tovatűnt korszak hangulatát. A vizuális elemek összessége is azt sugallja, milyen kedvesek és nyílt szívűek a tajvaniak.

Nappali és hálószoba az elnöki irodaépületben

Fotó: www.nightattaiwan.tw

A regisztrációs weblap is ugyanezt a barátságosságot közvetíti. Akit érdekel a lehetőség, az pályázhat a tajvani látogatásra. A jelöltnek 20 évesnél idősebbnek kell lennie, és nem lehet kínai állampolgár.

A regisztrációs periódus 2019. augusztus 31-ig tart. Minden jelentkezőt arra kérnek, hogy töltsön fel magáról egy rövid bemutatkozó videót az elnöki irodaház weblapjára útitervével együtt, és mutassa be eléréseit a közösségi médiában!

Szeptember közepén derül ki, kiket választott a zsűri

Fotó: www.nightattaiwan.tw

A jelentkezők közül a Tajvani Turisztikai Hivatal, a Szállítási és Kommunikációs Minisztérium, a Taiwan Visitors Association képviselői, valamit a tanár Chan Wei-Hsiung, Uğur Rıfat Karlova író és az ismert blogger, Hsu Alston választják ki azokat, akiknek lehetősége lesz egy éjszakát az elnöki irodaházban tölteni. Az eredményt szeptember közepén teszik közzé az irodaház honlapján.

Bővebb információért illetve regisztrációért keresse fel a honlapot!

(X)