Tóparti kísértetjárás Siófokon

Forrás: turizmus.com

 2016. október 27. 16:16

A Halloween-hétvége október utolsó szombatján sportolás és bulizás, futás és hajózás, koktélok, tökfaragás, rémisztő finomságok és városszerte kreatív jelmezek várják a Siófokra látogatókat.

Halloween party egy hajón csak itt lesz: amikor leszáll az éj, kifut a kikötőből a Badacsony katamarán, a fedélzeten lévő szerencsések pedig zene mellett, „mágikus” koktélokat iszogatva mulathatnak a Balaton kellős közepén. És a szervezők a családosokra is gondoltak: kicsivel korábban a Halloween gyerekhajó is járja majd a tó vizét, fedélzetén barátságos boszorkányokkal, kísértetekkel és szellemekkel.

Egyedi hangulatú romkocsma nem csak Budapesten van, és a siófoki Lógó Üveg kult kocsma beöltözős bulit szervez, ahol a közönség által legkreatívabbnak és legfélelmetesebbnek talált jelmez és a legjobb faragott tök alkotója is ajándékokra számíthat.

A szombat estét másnap leginkább frissítő mozgással lehet kipihenni. A Balatuning Egyesület másodszor szervez Tökös Futást Siófok belvárosában. A táv mindössze hat kilométer, amit bárki különösebb edzés és felkészülés nélkül is teljesíthet. Indulás 11-kor a Víztoronytól, nevezési díj nincs, de a jelmezes futókat külön örömmel várják.