Tourinform, kávézó, ajándékbolt együtt

 2013. július 09. 16:00

Július 5-én megnyílt a teljes egészében megújult Tourinform Miskolc, amelyben mostantól kávézó és ajándékbolt is várja a vendégeket!

 

Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. Belföldi Igazgatóságának vezetője és Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármestere nyitotta meg 2013. július 5-én a Tourinform Miskolc új irodáját, amely a Miskolc Bolttal és a Miskolc Cafe-val egy épületben, egy közös komplexumként működik innentől.
A Tourinform iroda nem pusztán átköltözött, hanem új szolgáltatások is elérhetőek benne. Az idén januártól a helyi TDM szervezet által működtetett ügyfélszolgálati irodában pl. free WIFI található, ami lehetővé teszi a városi turisztikai szolgáltatásokat bemutató mobil applikáció letöltését is, de akár az e-mailjeiket is megnézhetik a vendégek.
false
Az irodában több mint félezer különböző kiadványból válogathatnak az érdeklődők, emellett a miskolci és az országos kulturális programokra is lehet jegyet vásárolni.
A Tourinform átköltözésével a TDM fejlesztés első üteme, amely 2012 szeptemberében kezdődött,  lezárult, hiszen rendelkezésre állnak mindazok a turisztikai információszolgáltatáshoz szükséges eszközök, amelyek a vendégek tájékoztatásához szükségesek. A szervezet nyertes ÉMOP pályázatának köszönhetően immáron 4 nyelven működik a TDM honlapja, a www.hellomiskolc.hu, elindult a turisztikai mobil applikáció ugyanazon adatbázisra építve, elkészültek az első TDM kiadványok, s immáron az új iroda révén a személyes turisztikai információszolgáltatást is megfelelő színvonalon tudja végezni a TDM.
A miskolci TDM következő feladata a turisztikai termékfejlesztés lesz, a munkatársak mától erre fókuszálhatnak. A Tourinform Miskolc címe: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 16. Az iroda többi elérhetősége változatlan maradt.