Tovább bővültek a Pesti Vigadó szolgáltatásai

Forrás: turizmus.com

 2017. július 05. 11:21

Ha nyár, akkor a Pesti Vigadó a turistáké! Az elmúlt években népszerűvé váltak az egyéni látogatók számára magyar és angol nyelven előre meghirdetett, szervezett idegenvezetések. A nagy sikerre való tekintettel ezért idén már francia és olasz nyelvű garantált túrák is indulnak.


A Pesti Vigadó – Ferenc József 1867-es koronázási bankettje vagy éppen Budapest 1873-as megszületésének helyszíne – hazánk népszerű turisztikai célpontja. Az épület gyönyörű belső terei, történelme és egyedülálló panorámája felkészült idegenvezetők segítségével - magyar, angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz, ukrán és kínai nyelven - csoportos idegenvezetéseken keresztül is megismerhető.

Az egyéni látogatók számára magyar és angol nyelven indított garantált túrák biztosítanak lehetőséget Liszt, Strauss, Bartók, Brahms vagy éppen Debussy nagysikerű fellépési helyszínének megtekintésére. Idén nyáron tovább bővülnek a Pesti Vigadó szolgáltatásai, hiszen már olasz és francia nyelven is indulnak az egyéni látogatók számára előre meghirdetett, szervezett idegenvezetések.

A túrák végén a Panoráma teraszra vezető folyosón a látogatók megtekinthetik a Pesti Vigadó Idővonal című, a Pesti Vigadó és elődje, a Redoute történetét bemutató állandó épülettörténeti kiállítást, amelynek végén tesztelhetik is az épületről megszerzett tudásukat a Pesti Vigadó ajándékaiért, további kedvezményeiért.


 

(x)

Kapcsolódó cikkek

Megújul a Budai Vigadó

2017. március 30.