Tovább erősít a román piacon Nyíregyháza

Forrás: turizmus.com

 2016. április 29. 10:09

Nyíregyháza először mutatkozott be az aradi Tavaszi Vásáron 2016. április 15-17. között, ahol elsősorban a fürdők szolgáltatásai iránt mutatkozott intenzív érdeklődés. A kilátogatók körében egyedi kínálatot jelentett Nyíregyháza faháza, hiszen más turisztikai szolgáltató nem képviseltette magát a re

Az ezt követő hétvégén Erdély egyik legrégebbi és legnagyobb rendezvényén, a 25. Szent György Napokon is találkozhattak a kilátogatók Nyíregyháza turisztikai kínálatával.A város megjelenését a magyar kormány is támogatta.


A szép idő sokakat csábított a rendezvényre, ahol a Nyíregyházi TDM és a Sóstó-GyógyfürdőkZrt. munkatársai az egyik legattraktívabb sátorban gazdag programkínálattal várták az érdeklődőket. A kilátogató vendégek részére Nyíregyháza látnivalóiról és szálláslehetőségeiről nyújtottak felvilágosítást a szakemberek, ezen kívül az eredetvédett pálinkák kóstolására is sor került.

A gyermekek körében a nyíregyházi sátor örvendett a legnagyobb népszerűségnek, nem véletlenül, hiszen a Nyíregyházán működő játékgyár kockáival játszhattak a sátorban kialakított gyermekszigeten.

 

A zárókoncert előtt sorsolták ki a főszínpadon a Hotel Fürdőház*** által felajánlott 2 főre szóló nyíregyházi hétvégét.

A  rendezvény ideje alatt voltak, akik konkrét kérdéseket tettek fel a nyaralásukkal kapcsolatban,mások pedig kedvet kaptak ahhoz, hogy a jövőben Nyíregyházára látogassanak – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.