Továbbra is keresik Magyarország legjobb magánnyomozóit – Folytatódik a Kastély-krimi

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 25. 07:00

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a Kastély-krimi játék. Továbbra is keresik Magyarország legjobb magánnyomozóit, akik egyénileg és csapatban is jelentkezhetnek. A soron következő játékra május 4-én kerül sor, amire még részvételi jegyek korlátozott számban elérhetők.

Április 13-án, szombaton Nádasdladányon első alkalommal szervezték meg a Kastély-krimi nyomozós játékot a Nádasdy-kastélyban. A kétórás izgalmas élmény hatalmas sikert aratott, amelynek során a résztvevők egy valódi bűnügyi történet közepébe csöppentek. Profi színészeket kértek fel játékmestereknek, többek között Bodor Gézát és Csizmadia Gergelyt, akik garantálták, hogy ne csak izgalmas, hanem örök élmény is legyen a nádasdladányi kaland.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kastély-krimi folytatódik. Újabb egyéni résztvevők és csoportok jelentkezését várják a május 4-ei játékra. A program kiváló alkalmat teremt mind a nagyobb baráti társaságoknak és cégeknek csapatépítésre, mind az egyéni résztvevőknek Budapesttől mindössze egy órányi autóútra.


Jegyek a Cooltix oldalán megvásárolhatók! További részletek a NÖF oldalán és a rendezveny@nofnkft.hu e-mail-címen. A részvétel díja: 16 900 forint/fő.

Tervezett további időpontok: június 29. és július 13.

Jelentkezz, és legyél te az első, aki megtalálja a gyilkost!

(X)