Travel & Hospitality díjat kapott a Sobri Jóska Élménypark

Forrás: turizmus.com

 2022. március 10. 15:06

Magyarország egyik legextrémebb kalandparkja, a Sobri Jóska Élménypark díjat nyert a 2022-es Travel & Hospitality Awards európai versenyében.

A Travel & Hospitality Awards program idei díjait olyan vállalkozások kapták, amelyek a koronavírus-járvány alatt is bizonyították egyediségüket, szolgáltatásaik és létesítményeik minőségét, valamint az ügyfélszolgálat kivételes szintjét. A nyerteseket 2022-ben is 10 kategóriában, kontinensek és szolgáltatások szerint, vendégértékelések és egy szakértői zsűri döntése alapján választották ki.

A díjakra idén több mint 22 ezer jelölés érkezett, és a pályázatok színvonala hihetetlenül magas volt minden kategóriában.

A szakértői testület először elemezte a beküldött anyagokat, majd felülvizsgálta az ügyfelek visszajelzéseit és összehasonlította az egyes pályázók létesítményeit.A Travel & Hospitality Awards csapata szerint: "Az idei nevezések minősége lenyűgözött bennünket. Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos eszköz lesz az igényes utazók számára, akik a következő luxusutazásukat tervezik."

Megazipline a bakonyi élményparkban: akár 80 km/h sebességgel suhanhatunk a fák fölött

Fotó: Facebook / Sobri Jóska Élménypark

2022-ben magyar létesítményt is díjaztak, a Sobri Jóska Élményparkot, Magyarország egyik legextrémebb kalandparkját. A park több, mint 10 éve kínál kalandokban és kihívásokban gazdag, emlékezetes programokat a Bakony szívében, Kislődön. A harminc hektáros komplexumot családok, baráti társaságok, cégek, kalandvágyó fiatalok és idősebbek számára álmodták meg, igazi paradicsom minden adrenalinfüggő természetbarátnak.

A nyertesek teljes listáját a Travel & Hospitality Awards éves kiadványa tartalmazza, amely júliusban lesz elérhető digitális formában.