Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben

Forrás: turizmus.com

 2016. április 17. 17:11

Két év után ismét rendezvényszakmai konferenciát szervez a MaReSz, június 7-én, a Groupama Arenában, 9:00-17.00 óra között.

A Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben c. konferencián többek között információtechnológiai újdonságokról, értékesítési és marketing praktikákról és a multinacionális cégek rendezvényszokásairól is hallhatnak előadásokat az érdeklődők. A meghívott előadók gyakorlati példákon keresztül mutatják majd be, hogy mitől tud versenyképessé válni egy helyszín, hogy hogyan lehet hatékonyan új ügyfeleket szerezni vagy, hogy milyen egy jó weboldal. Mindezek mellett, a konferencia résztvevői megismerhetik a legújabb kiállítási és gasztronómiai trendeket és egy külön szekcióban véleményt cserélhetnek a rendezvényszektort érintő munkaerő-piaci problémákról is.

A konferenciát egy workshoppal egybekötött kiállítás kíséri. A szervezők várják rendezvényhelyszínek, programszervezők, rendezvényszakmai beszállítók jelentkezését.

Kedvezményes jelentkezési határidő május 9-ig, további információk, árak és jelentkezési feltételek a jelentkezési lapokon, melyek a www.maresz.hu oldalról, az Event Touch 2016 almenüből letölthetők.