Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben

Forrás: turizmus.com

 2016. május 17. 16:14

Nagy érdeklődés övezi az Event Touch - Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben című konferenciát, melyet 2016. június 7-én, a Groupama Arénában rendez a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz).

Az idei konferencia egyik fő témája a versenyképesség, amelyhez kapcsolódóan többek között digitális trendekről, értékesítési és marketing praktikákról, nagyvállalatok rendezvényszokásairól is hallhatnak előadásokat az érdeklődők.
A meghívott előadók gyakorlati példákon keresztül mutatják be, hogy mitől tud versenyképessé válni egy helyszín, hogy hogyan lehet hatékonyan új ügyfeleket szerezni, hogy milyen a jó weboldal, illetve milyen szerepe van a videóknak a rendezvényeknél. A résztvevők megtudhatják a kiállítások jövőjét, valamint protokoll és munkaerőpiaci bértámogatási lehetőségekről is hallhatnak előadásokat.
Már most közel 150 konferencia résztvevő és 40 kiállító regisztrált az eseményre. A szervezők egy meglepetéssel egybekötött megnyitóünnepséggel készülnek, a finom falatokról street food jelleggel a MaReSz rendezvénygasztronómia tagozatának tagjai, a professzionális technikáról pedig a MaReSz rendezvénytechnika tagozata gondoskodik. A résztvevők felölelik a teljes szakmát: konferencia és -kiállításszervezőkkel, rendezvényügynökségekkel, vállalati döntéshozókkal, rendezvényhelyszínekkel, technikai és catering cégekkel, valamint programszervezőkkel lehet találkozni a rendezvényen. A konferencia programja kiemelkedő lehetőséget nyújt networkingre, új üzleti kapcsolatok kialakítására.

Június 3-ig konferencia résztvevőként lehet regisztrálni az eseményre az alábbi linken, itt érhető el az előzetes program is: http://www.maresz.hu/hu/hirek/event_touch_konferencia_2016