Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben - rendezvényszakmai konferencia a MaReSz szervezésében

Forrás: turizmus.com

 2016. április 29. 11:18

Két év után ismét nagyszabású rendezvényszakmai konferenciát szervez a MaReSz. Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben címmel 2016. június 7-én, a Groupama Arenában kerül megrendezésre az esemény, 9:00-17.00 között.
Az idei konferencia egyik fő témája a versenyképesség, amelyhez kapcsolódóan többek között
információtechnológiai újdonságokról, értékesítési és marketing praktikákról és a multinacionális cégek rendezvényszokásairól is hallhatnak előadásokat az érdeklődők.
A meghívott előadók gyakorlati példákon keresztül mutatják majd be, hogy mitől tud versenyképessé válni egy helyszín, hogy hogyan lehet hatékonyan új ügyfeleket szerezni vagy, hogy milyen egy jó weboldal. Mindezek mellett, a konferencia résztvevői megismerhetik a legújabb kiállítási és gasztronómiai trendeket és egy külön szekcióban véleményt cserélhetnek a rendezvényszektort érintő munkaerő-piaci problémákról is.

 

A konferenciát egy workshop-al egybekötött kiállítás kíséri, a szervezők örömmel várják rendezvényhelyszínek, programszervezők, rendezvényszakmai beszállítók jelentkezését.

Kedvezményes jelentkezési határidő május 9-ig, további információk, árak és jelentkezési feltételek a jelentkezési lapokon, melyek itt elérhetők >>