Tudással felvértezve – indul a Magyar Turizmus Akadémia nyári webinársorozata

Forrás: turizmus.com

 2021. június 21. 10:27

A Magyar Turizmus Akadémia szakmai anyagai és tudástára mellett elindítja „Tudással felvértezve” díjmentes nyári webinársorozatát, melyben az újraindulást segítendő, a turisztikai szakma részére nyújt hasznos ismereteket online előadások keretében.

Az első webinárok fókuszában a vezető lesz, hiszen soha nem látott eseményekkel szembesült szakmánk az elmúlt bő egy évben. Az újraindulás, a csapatok újraépítése, a megváltozott vevői igények pedig további folyamatos kihívások elé állítják a vezetőket.

 

Az egyes webinárok részletes programja és regisztrációs felülete az alábbi linkeken érhető el:

2021. június 24., csütörtök 9.00–10.00
Munkaerő-kiválasztás, interjúztatás – Hogy biztosan a megfelelő embert találjuk meg a pozícióra! A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

2021. június 30., szerda 9.00–10.00
Vezetői viselkedés és motiváció I. – Elégedetlen munkavállalóból motivált munkavállaló – lehetséges? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

2021. július 8., csütörtök 9.00–10.00
Vezetői viselkedés és motiváció II. – A visszajelzések ereje – motiválunk vagy demotiválunk? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

2021. július 14., szerda 9.00–10.00
Multigenerációs együttműködés munkahelyen – Hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

A webinárok díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációt a rendszer automatikusan visszaigazolja, az abban található linken keresztül lehet csatlakozni az eseményhez.

A Magyar Turizmus Akadémia célja egy olyan turisztikai szakmai közösség építése, ahol a tudás és a tudásmegosztás érték. Ehhez kíván szakmai tartalmaival, webinárjaival, illetve a későbbiekben e-learning és személyes képzéseivel hozzájárulni.