Tulajdonrészt vásárolt a Zaj cégcsoportban a Special Effects

Forrás: turizmus.com

 2021. február 23. 18:31

Az iparági szolgáltatóknak nagyon gyorsan kellett reagálniuk a koronavírus-járvány által egyik leginkább érintett szektor, a turizmus, azon belül is a konferenciaturizmus területén megváltozott szokásokra.

Ennek kiváló példájaként a régió két, több évtizedes tudással, tapasztalattal és referenciával rendelkező cégcsoportja, a Zaj Holding Zrt. és a Special Effects Zrt. ezentúl közösen együttműködve, egymást erősítve, komplex és színvonalas megoldások kidolgozásával néz szembe az új kihívásokkal – fogalmaznak közleményükben.

Mint írják, a kooperációval a két vállalat egy hosszú távú, a negatív piaci trendeknek ellenálló, a pozitív tendenciákat azonban jól kihasználó működési modellt épít ki hazai és külföldi piacokon egyaránt.

A kooperációval a két vállalat egy hosszú távú, a negatív piaci trendeknek ellenálló működési modellt épít ki

Fotó: Special Effect

A Zaj csoport tulajdonában lévő Zaj Rendszerház Kft. több mint 25 év és sok száz projekt tapasztalatával áll a megbízók rendelkezésére az építészethez kapcsolódó speciális technológiák területén. Az eddig elért szakmai sikerek gyarapodását a Special Effects Zrt. kiterjedt, aktív hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező értékesítési csapata segíti a jövőben, megteremtve ezzel a beszállítók számára a dinamikusan növekvő forgalmat és a kiszámítható, megbízható, stabil partneri viszonyt.

Tekintélyes külföldi kapcsolatait és referenciáit kihasználva a Special Effects ezentúl a Zaj Holding szolgáltatásait is kínálja majd a nemzetközi piacokon – emelik ki.

(X)