Turisztikai fejlesztések a kínai Kuanghszi-Csuang Autonóm Régió területén

Forrás: turizmus.com

 2021. november 08. 15:29

Október utolsó hétvégéjén vette kezdetét a 2021-es Kuanghszi Kulturális és Turizmusfejlesztési Konferencia a Kuanghszi-Csuang Autonóm Terület egyik nagyvárosában, Pejhajban, ahol célul tűzték ki a Kuanghszi régió világszínvonalú turisztikai célponttá való fejlesztését.

A hároméves turizmusfejlesztési terv keretein belül Kujlin városában is jelentős fejlesztéseket hajtanak végre, új, magas színvonalú turisztikai szolgáltatások és hatékony promóciós lépések bevezetésével. Kujlin az ország egyik leglátványosabb hegyvidékének közelében fekszik és a gyönyörű táj rengeteg látogatót vonz – írja a Silk Road Hungary hírportál. A hároméves tervben foglalt lépések segítségével a kulturális turizmus, valamint a gyógy-és szabadidős turizmus fejlesztése is előtérbe kerül.

A tervek szerint a Beibu-öböl tengerparti üdülőhelye, a Bama International Longevity Tourist Resort, a kínai–vietnami határ menti turisztikai övezet, valamint a West River ökoturisztikai övezet is megújul.

A konferencián bemutatták a Kuanghszi Integrált Szolgáltatási Platform elnevezésű mobilapplikációt is, amelynek segítségével a turisták információkat gyűjthetnek a régió turisztikai nevezetességeiről és szolgáltatásairól.

A konferencia során összesen 33, körülbelül 93 milliárd jüan értékű kulturális és turisztikai együttműködési projekt került aláírásra. Ebből az összegből a tervek szerint 81 milliárd jüant Pejhaj turisztikai fejlesztésére fordítanak.

kinaturizmus

Célul tűzték ki a Kuanghszi régió világszínvonalú turisztikai célponttá való fejlesztését

Fotó: 123rf.com

A januártól szeptemberig tartó időszak alatt Pejhaj városa több mint 38,9 millió belföldi turistát fogadott, ami csaknem 58 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.