Turisztikai fórum Óbudán

Forrás: turizmus.com

 2017. március 27. 15:33

Az Óbudai Turisztikai Egyesület és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Hadrianus-emlékév apropóján turisztikai workshopot szervez.

Célja, hogy Óbuda turisztikai lehetőségeit bemutatva összehozza a kerületi szakmai szereplőket és az idegenvezetőket, programszervezőket, utazási irodákat, szakmai újságírókat.

A rendezvényt Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármester nyitja meg, március 30-án, 9.30-kor, a Fő téri Szindbád Rendezvénytérben.

A szakmai nap kivételes lehetőséget biztosít arra, hogy mind a média, mind a professzionális turisztikai szakma képviselői találkozhassanak, megszólíthassák és hosszú távú együttműködéseket, valamint üzleti kapcsolatokat kezdeményezzenek a kerület vezetésével, illetve a meghatározó turisztika szereplővel.

Varga Imre Várakozók című emblematikus szobra Óbudán

Fotó: www.owl.hu

A részvétel ingyenes.

Mivel a program limitált létszámmal elérhető, ezért kérjük a leendő résztvevőket, hogy előzetesen jelentkezzenek az alábbi elérhetőségeken.

Jelentkezési határidő: 03.29., szerda 12:00

Jelentkezés módja: e-mailben az info@obudatour.hu mail címre, megküldve az alábbi adatokat: név, cégnév, telefonszám, e-mail cím.

Kapcsolódó cikkek

Bringás reggelik Óbudán

2016. március 24.