Turisztikai kerekasztal az Expo Real 2016 Budapest standján

Forrás: turizmus.com

 2016. október 04. 22:02

Október 4-6-a között, az ingatlan szakma legnagyobb nemzetközi kiállításán, Münchenben egy 120 nm-es, exkluzív standon együtt állít ki Budapest, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal és a Nemzeti Befektetési Ügynökség.

A legnagyobb nemzetközi ingatlanipari szakkiállítás - amelyen évente mintegy 2000 kiállító és 38 000 szakmai résztvevő találkozik – magyar standját a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. tervezte.

Budapest egyik legfőbb célja, hogy a várost a nemzetközi befektetői palettán egyre vonzóbb célponttá tegye. Ennek megvalósításához nagyban hozzájárul a város és az ország egyre erősödő turisztikai vonzereje, beleértve a jövőben megvalósuló nemzetközi sporteseményeket is. Előrejelzések szerint Budapest potenciálisan 1 milliárd euróval növeli a turizmus által generált profitját a következő 3-5 évben – derült ki a főváros bemutatkozó filmjéből.

 

A kerekasztalbeszélgetésen elhangzottak szerint a budapesti ingatlanbefektetéseket alapvetően meghatározza a turizmus növekedése, amit a szaporodó szállodaipari, valamint a reptéri fejlesztések is tükröznek. A szállodaiparban, várhatóan leginkább a lifestyle és a boutique hotelek iránti igény növekszik - fejtette ki az egyik neves ingatlanipari tanácsadó cég ügyvezetője.

Felvételeinken a turisztikai kerekasztal résztvevői a Budapest standon