Turisztikai marketing kerekasztal Kisújszálláson

Forrás: turizmus.com

 2019. november 26. 14:16

November 14-én ismét összeült Kisújszállás turizmusban érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét.

A találkozó remek alkalmat nyújtott arra, hogy a résztvevőket információkkal lássák el a közelgő NTAK-regisztrációval, majd a kötelező adatszolgáltatással kapcsolatban. A témában a polgármesteri hivatal részéről Fekete Aniella, illetve a Tourinform-iroda vezetője, Majláth Emese informálta az érdeklődőket.

Kovács Tibor, a kerekasztal életre hívója a helyi turisztikai attrakciók együttműködésének további erősítését és az élmény alapú turizmus fontosságát hangsúlyozta, illetve kiemelte a helyi kuriózumok, a rizs és Csukás István szellemi örökségének még szélesebb körben történő kiaknázásának jelentőségét.

Kisújszálláson a turisztikai marketing kerekasztalt turisztikai egyesületté kívánják formálni a közeljövőben

Fotó: turizmus.com

A turisztikai marketing kerekasztal résztvevői a még hatékonyabb együttműködés érdekében turisztikai egyesületté kívánják formálni a közeljövőben a kerekasztalt – tájékoztatta szerkesztőségünket Majláth Emese.