Ugrókötélen Sárvár minden pontján - VIDEÓ

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 31. 17:24

Különleges együttműködés keretében született meg Sárvár új dinamikus és fiatalos imázsvideója. A kisfilm a település kiemelt turisztikai vonzerőit mutatja be egyáltalán nem szokványos módon.

Az imázsvideó híres szombathelyi sportolók, a sárvári TDM, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel közös munkájának gyümölcseként született meg.

A videó Bánhegyi Adrienn és Bánhegyi Kata - többszörös európa- és világbajnok ugrókötelesek, Nagy Lotti (Szombathelyi Kötélugró Klub), illetve Sőre Péter - nemzetközileg elismert artistánk sárvári kalandjait követi nyomon.

A kisfilmben nemcsak szárazon, a város különböző pontjain, ahogy azt a nézők megszokhatták tőlük, hanem egy-két vizes attrakciót kipróbálva adják elő trükkjeiket.

Bepillanthatunk a sárvári fürdő kínálatába, megismerhetjük a város történelmi látnivalóit - a Nádasdy Ferenc Múzeumot, a Nádasdy-várat, a Kossuth teret - éppúgy, mint zöld arcát, az Arborétum és a Csónakázó tó varázsának megragadásával, valamint a videó készítője, Pozsár András, madártávlatból is bemutatja nekünk Sárvár szépségeit. Mielőtt a hangulatos esti fények zárnák a videót, néhány másodperc erejéig betekinthetünk a fürdővel szomszédos "Park Inn" szállodába is.

Sárvár város imázs filmje megtekinthető a sárvári TDM youtube csatornáján is az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=uylPpqBDtZk