Ugye tudja, hogy hol található a Tisza-tó? - Rádióinterjú

Forrás: turizmus.com

 2017. július 17. 15:09

Felmérések szerint az ország 75 százaléka nem tudja, merre van a Tisza-tó – mondta el Kücsön Gyula a Trend FM Turizmus.com című műsorában, ahol többek között izgalmas részleteket hozott a rendkívüli természeti környezetben található falu, Sarud fellendítését célzó programról.

A teljes mértékben önerőből megvalósuló fejlesztések elsősorban a gyermeken keresztül kívánják Sarudra vonzani a látogatókat. Lépéseikkel nem nagy szállodákat kívánnak bevonzani, sokkal inkább izgalmas attrakciókkal szeretnék több napos desztinációvá alakítani a falut.

Az immár megvalósult attrakciók között horgászmúzeum, gyereklovaglás és vízi játszótér található. Ez utóbbi Közép-Európa legnagyobb vízi játszóterének számít, de Európában is csak Franciaországban található ehhez fogható – hangsúlyozta Kücsön Gyula, a Sarudi Élményfalu Program vezetője.

Kücsön úgy véli, az egyetlen lehetősége a térségnek, ha a helyi vállalkozók összefognak és nem kívülről várják a segítséget. Emellett hisz abban, hogy a vízi sportok fejlesztésével fel lehet lendíteni a tó látogatottságát.

További részletek az interjúban hallhatók.

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).

Kapcsolódó cikkek

Szezonra kész a Tisza-tó

2017. április 10.