Új arculattal száll ringbe Lenti

Forrás: turizmus.com

 2019. június 25. 11:11

Június 24-én, a Hotel Balance rendezvényén mutatkozott be először sajtónyilvánosan is Lenti város megújult arculata és márkája a 24 Cites Cooperation II. Interreg program záróeseményén.

Az alkotó csapat a Hungary NEXT ország-márka-műhely volt, a teljes projektet a Borostyánkő Kft. vezényelte le Lenti, Letenye és Zalalövő városaiban.

Lenti új logója

Fotó: Hungary NEXT

Bódis Gábor, a Hungary NEXT alapítója és vezetője a rendezvényen elmondta: olyan márkát szerettek volna alkotni, amely világos, tiszta, modern és könnyen felismerhető alaplogót és keretrendszert formál, úgy, hogy a kaleidoszkópos módon előállítható kreatív anyagot a város hivatalos kommunikációs csatornáin és felületein éppúgy lehet alkalmazni, mint egyedileg, akár testre szabott szuvenír formájában. Lenti arculati alapszíne a zöld.

Az új arculat szuveníreken is jól használható

Fotó: Hungary NEXT

Lenti város az alkotó munka során kiválogatta értékeit, meghatározta identitását, és egy izgalmas sztorival teszi érdekessé az érdeklődők és az oda látogatók számára a természeti és kulturális látnivalókat. A mai fogyasztói magatartásmintákat is felhasználó új arculat megadja a választás szabadságát, kontrasztos megjelenést tesz lehetővé, és már az első perctől kezdve szerethető.

Az alkotók tájékoztatása szerint Lenti vállalkozói köre is örömmel fogadta a modern és trendi városprofilt.

A kreatív anyagokat is az új arculat szerint készíti el a város

Fotó: Hungary NEXT