Új Balkán-specialista a STR CEE képviseletében

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 21. 11:37

Számos tengerentúli desztináció után Európában bővít az STR CEE Turisztikai Képviselet Kft., amelynek új partnere a MacSun Travel.

A Balkán déli-, dél-keleti régiója – közelsége ellenére – máig sokak számára felfedezetlen, bár minden turisztikai szegmens részére vonzó látnivalókat, programokat és lehetőségeket kínál. A MacSun Travel 1999-ben alakult, és mára az egyik vezető beutaztató desztinációs management cég a régióban.

A vállalat egyaránt foglalkozik szabadidős, aktív és üzleti, incentive utazásokkal. Ajánlatai között megtalálhatók nyaralóprogramok, körutazások, garantált indulású túrák adott országba, vagy több országot kombinálva.

24 órás angol nyelvű partner hot-line szolgáltatás

Fotó: turizmus.com

A kapcsolattartást 24 órás angol nyelvű partner hot-line szolgáltatása segíti, illetve együttműködése az STR CEE Destination Handling hálózatával már lehetővé teszi, hogy az STR CEE magyar, lengyel, cseh, szlovák és román nyelven is támogassa az utazási irodai partnereket.

A Mac Sun jelenleg a következő országokban  áll a magyar irodák rendelkezésére: Macedónia, Montenegró, Albánia, Bosznia, Szerbia, Koszovó, Bulgária, Horvátország és a kontinenális Görögország (Korfut is beleértve).