Új csapattal az újabb sikerekért Móron

Forrás: turizmus.com

 2014. november 05. 15:11

A mandátum lejártával újjáalakult a Móri Borvidék turizmusát összefogó egyesület, a Móri Borvidék TDM Egyesület elnöksége.

A közgyűlés október 30-án döntött az újonnan megalakuló elnökséget alkotó személyekről. A tagság döntése értelmében az Egyesület vezetését az elkövetkezendő öt évben dr. Istvánfalvi Dávid, Mór város alpolgármestere, Kerekes Krisztina, a Fogadó az öreg préshez és a Hétkúti wellness Hotel szállodaigazgatója, valamint Nagyné Gáspár Szilvia, a Tárlat étterem tulajdonosa látják el.

Az elnökségi tagok alakuló ülésükön, 2014. november 3-án maguk közül választották meg az Egyesületet képviselő elnököt, dr. Istvánfalvi Dávid személyében.

Az új elnökség a TDM szemlélet elkötelezettjeként a jövőben is a Móri Borvidék ismertségének, népszerűségének növelése érdekében kívánja továbbvinni a korábban megkezdett munkát az Egyesület szlogenjének megfelelően:

Az egyesület 2009-es megalakulása óta egyre nagyobb szerepet tölt be a Borvidék turizmusának fejlesztésében. Tagjai – a desztináció legjelentősebb turisztikai vállalkozásai, önkormányzatai, civil szervezetei, kézművesei és intézményei – közösen dolgoznak annak érdekében, hogy a vidéket még több turista keresse fel, ezzel pedig a turizmus a térség egyik húzóágazatává válhasson.