Új egészségbiztonsági szolgáltatás a rendezvényszakma szereplőinek

Forrás: turizmus.com

 2020. április 29. 14:37

A Special Effects Zrt. és a Swiss Medical Hungary Zrt. közös együttműködésben – kiegészítve az eddig alkalmazott általános biztonsági protokollját – rendezvényspecifikus egészségbiztonsági szolgáltatást indít rendezvényhelyszín és szolgáltató partnerek részére.

A STAY SAFE, MEET SAFE, DINE SAFE kezdeményezés keretében a magyar és nemzetközi rendezvények jellegzetességeihez igazított, a hatósági rendelkezések megvalósítását elősegítő, megbízható egészségbiztonsági megoldások kerülnek kialakításra.

Fő céljuk, hogy a rendezvényszakma szereplői (szállodák, rendezvényhelyszínek, éttermek) minél előbb, az előírásoknak és a résztvevők elvárásainak megfelelő környezetben fogadhassanak ismét vendégeket, s ezáltal a rendezvények iránti bizalom mielőbb helyreálljon.

 

A kezdeményezők nemcsak közvetlenül a járvány utáni időszakra, hanem a turizmus helyreállását követően hosszú távra is tervezik a szolgáltatás működtetését a biztonságos rendezvénylebonyolítás érdekében.

A TrendFM Turizmus.com műsorában Kassai Zsolt, a Special Effects International vezérigazgatója mesélt bővebben az új egészségbiztonsági szolgáltatásról, mely itt hallgatható meg:

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsorvezető: Érczfalvi András, a Trend FM Monitor Délután műsorvezetője.
A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).