Új fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői

Forrás: MTI

 2022. március 31. 13:34

Mások mellett Richie Hawtin, Deborah De Luca, Fisher és Monolink is fellép az idei Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban június 29-től július 2-ig.

A most bejelentett listán szereplő nevek az underground elektronika képviselői - közölték a szervezők

Mint írták, fellép Zamárdiban a digitális zeneszerkesztés innovátora, Richie Hawtin, a nápolyi techno képviseletében Deborah De Luca, az ausztrál dj/producer Fisher és a neves német dj, Sven Väth.

2022-ben visszatér a Balaton Soundra a közönségkedvenc spanyol elrow is. Az El Triángulo de las Rowmudas című műsor a mélytengeri világba fogja elrepíteni a közönséget medúzáival, óriáspolipjaival és a veszedelmes kalózokkal. A show fellépői között lesz mások mellett Pan-Pot, Loco Dice, Meduza, valamint Jamie Jones és Joseph Capriati.

Új előadókkal egészült ki a fellépők listája

Fotó: Facebook / Balaton Sound

A most bejelentett fellépők közé tartozik még Archie Hamilton, az Analog Balaton, Bastian Bux, Ben Böhmer live, Candyman, Chuck & Perge, Cloonee, a Collective Machine, Danny Tenaglia, De La Swing, Denes Toth, Dj Pola, Episode1, Franky Rizardo, Giolí & Assia, Giorgia Angiuli, Hot X, HVOB, Hernan Cattaneo b2b Nick Warren, Jaffa Surfa & Garay, James Cole, Julian Jeweil, Ilario Alicante, Marc Maya, Mateo & Spirit, Metha, Miss Monique, Monolink, Nastia, Nick Curly, Nusha, Paul Kalkbrenner, Poli, Raul Young, Rizkid, Sabee, Secret Factory, SanFranciscoBeat, Shabaam, Space 92, Svetec, Tini Gessler, Toni Varga, Viviana Casanova.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Timmy Trumpet vagy Alesso fellépését.

A közelmúltban jelentették be azt is, hogy az idei évtől a B my Lake fesztivál, mint önálló rendezvény megszűnik, helyette a Balaton Sound keleti oldalára költözik majd be két zenei színpaddal, a techno és house stílus mintegy ötven nemzetközi sztár dj-jének részvételével.