Új filmsorozat: Lengyelország magyar szemmel

Forrás: turizmus.com

 2024. június 26. 15:16

Június közepével elindult a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet Szia Lengyelország! című lengyel promóciósfilm-sorozata magyar nyelven, angol felirattal a poland.travel Youtube csatornáján, amely a mai Lengyelországot mutatja be Bárány Róbert útifilmes szemével.

A filmek lengyel városokat, izgalmas vidéki helyszíneket, turisztikai attrakciókat mutatnak be, 10 perces epizódokban. A mai pulzáló, fiatalos, változó, modern és megújuló Lengyelországon Bárány Róbert filmes vezeti végig a nézőt.

A filmek a poland.travel Youtube csatornáján heti rendszerességgel jelennek majd meg. Az első rész Varsót mutatja be, majd Lódz, Poznan, Lublin, Krakkó és környéke, a magyar-lengyel emlékhelyek, majd Szilézia következik.

A filmek mellett indul hamarosan a Szia Lengyelország! weboldal is, amely egy olyan szubjektív bloggyűjtemény lesz, ahol az olvasó Lengyelországot ismerő természetjárók, városlátogatók, utazók szemével pillanthat majd be az ország mindennapjaiba, és kaphat friss infókat, inspirációkat lengyel utazásaihoz a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet hivatalos turisztikai portálja, a lengyelorszag.travel mellett.

Nyitókép: Varsó, a modern metropolisz (Fotó: 123rf.com)