Új hévízi gyógymód: Shopping Night akciókkal és éttermi kuponnal

Forrás: turizmus.com

 2020. október 15. 10:58

Először rendeznek Shopping Nightot Hévíz belvárosában október 24-én a helyi kereskedők a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.-vel karöltve. A program a fürdőváros egyik újító ötlete a turizmus élénkítésére.

Október 24-én 17–21 óra között 10-70 százalékos árengedménnyel kínálnak márkás cipőt, táskákat, ruhákat, ékszereket, fürdőruhákat, szemüveget a hévízi üzletek. A vásárlás mellé több üzletben 1000 forint értékű éttermi kupont is adnak, amely összesen 9 hévízi vendéglátóhelyen, kávézóban, cukrászdában étteremben, büfében és tapas bárban, illetve egy masszázsszalonban használható fel.

Az akcióhoz több mint 60 üzlet csatlakozott. A kínálatukban márkás olasz, lengyel és magyar divatáruk, egyedi gyártású magyar ruhák, öltönyök, ingek, cipő, ékszer, táskák, bőröndök találhatók. De ásványokat, egyedi kézműves édességeket, népművészeti termékeket,  hévízi ajándéktárgyakat, zsűrizett kortárs festők képeit is meg lehet vásárolni  kedvezményes áron a késő esti vásárlás alkalmával.

A hévízi turizmus egyik újító ötlete

Fotó: Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

Az ötlet azon az elgondoláson alapul, hogy a vásárlás nyugtatja a lelket, ami a hévízi gyógyvízzel, a csodálatos természeti környezettel és egy finom vacsorával párosítva ajándék lehet bárki számára.

Korábban beszámoltunk róla, hogy alkalmazkodva az aktuális járványügyi helyzethez, egyedi ötletekkel újította meg a városi programkínálatot a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft., ezek egyike a Shopping Night.