Új, ingyenes fesztivált indít a Magyar Telekom

Forrás: turizmus.com

 2023. június 06. 14:12

A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket az ország különböző pontjain.

A hetente megrendezett programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen - közölte a Magyar Telekom.

Az infláció hatására nemcsak a mindennapi élet, de a külföldi és belföldi utazások is drágultak, illetve a fesztiváljegyek is átlagosan harmadával többe kerülnek idén, így a nyári kikapcsolódás várhatóan sokak számára okoz majd fejtörést, nehézséget.

„Évekig voltunk névadó szponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak. Amikor megtudtuk, hogy idén elmarad a rendezvény, döntenünk kellett, hogy új együttműködési lehetőséget keresünk és egy másik bejáratott fesztivál közönségének biztosítunk még több élményt, vagy belevágunk valami egészen újba, és idén az ügyfeleinket szponzoráljuk inkább azáltal, hogy egész nyáron át ingyenes élményeket kínálunk számukra. Ez utóbbi mellett döntöttünk, életre hívtuk a Telekomosok Fesztiválját, hogy minden nehézség ellenére olyan lehessen a nyár, ahogy azt az ügyfeleink akarják” – mondta el Szabó Béla Attila, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

voltfeszt

A Telekom korábban a VOLT Fesztivál támogatója volt. Mivel idén elmarad a fesztivál, ingyenes programsorozatot indítottak

Fotó: VOLT Fesztivál

Az ingyenes élménysorozat listája folyamatosan bővül. A Telekomosok Fesztiválja keretében nem csak ingyenes programokon vehetnek részt a Telekom ügyfelek, de exkluzív kedvezményhez is hozzáférhetnek, legyen szó belföldi vonatozásról vagy európai buszos útról.