Új kampányt indít Gyopárosfürdő

Forrás: turizmus.com

 2018. február 13. 13:18

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő bejelentette, hogy egy egész éven átívelő kampányt hív életre 2018. február 5-től 2018. december 9-ig, mely egy nyereményjátékon alapul.

A fürdőbe látogató vendégek a fürdő szolgáltatásain túl találkozhatnak a mai naptól egy regisztrációs ponttal, ahol kihelyezett tabletek segítségével egy kérdés megválaszolását és regisztrációt követően bekerülnek egy „kalapba”, mely következtében minden hónap végén és az év végi sorsoláson is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Ezen kampány országos médiumokban, térségi és helyi szinten is megjelenik majd az év folyamán, továbbá az online jelenlétünk vezérfonalát is szolgálja majd. A marketingkampány célja a fürdő szolgáltatásain túl plusz motiváció biztosítása az utazni vágyók számára, ezen kampány értékét a szolgáltatók és a fürdő üzemeltetői is tudják érvényesíteni mindennapjaikban.

2018 februárjától a fürdőbe látogató vendégek mindegyike lehetőséget kap jelentkezni a nyereményjátékra, melynek keretein belül hetente páros fürdőbelépővel, havonta wellnessutazással és év végén egy vadonatúj Dacia Duster 1.6 Prestige típusú gépjárművel gazdagodhatnak a Renault Hungária jóvoltából.

A fődíj sorsolása nyilvános keretek között közjegyző jelenlétében 2018. december 10-én lesz.

„Gondolj egy nyereményre!... Itt megtalálod!”

(x)