Új képeslapok Dunaújvárosról

 2011. május 08. 14:05

A Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft - Tourinform Dunaújváros gondozásában új dunaújvárosi képeslapok készültek.

A városról már 8 éve nem jelent meg friss képeslap, amely a városmarketing szerves része, ugyanis az érdeklődők és a helyi ajándéktárgyakat keresők eddig csak a régies fotókkal készült palettáról választhattak.
A képeslapok szakmai közreműködéssel készültek helyi amatőr és profi fotósok képeivel hirdetik a város fontosabb és legjellemzőbb turisztikai értékeit. A 3 féle képeslap közül az egyik a belváros légi fotójával és a diafilmszerű betekintő képsorával csalogat, itt jelenik meg Koltai Zoltán „Aratók” című fotója is. A másik a mozaikszerűen elhelyezett képkockákban mutatja pl. az Aquantis Élményfürdőt, a Szabadstrandot, s az egykori címerben is szereplő Martinász szobrot. A harmadik képeslapon egyetlen fotó, Köller Balázs, „A város szíve” címmel ellátott fotóján szemlélteti a Dózsa György teret a Békákkal és a Korsós lánnyal, mely a város egyik közkedvelt találkahelye. A képeslapok megvásárolhatóak, illetve rendelhetőek a Tourinform Dunaújváros irodájában.