Új szállás- és szolgáltatói katalógus a Gyógyvizek Völgyében

 2014. január 03. 14:58

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület kiadásában megjelent az új szállás- és szolgáltatói katalógus Egerszalók, Demjén és Egerszólát vendégváró szálláshelyeivel és a turizmushoz kapcsolódó szolgáltatásaival.

A kiadvány 32 oldalas Egerszalókról 66, Demjénből 15 és Egerszólátról 2 szálláshely szerepel benne. A Gyógyvizek Völgyében elérhető szolgáltatásokból 38, melyek között éttermeket, borozókat, és az aktív időtöltéshez kapcsolódó programlehetőséget találnak. A katalógusban az információk magyar és angol nyelven olvashatók. A térségben a tájékozódást egy orientáló, információs térkép segíti. Olvashatnak a gyógyvizek összetételéről, a hagyományosan megrendezésre kerülő turisztikai rendezvényekről és néhány érdekességet is megtudhatnak a Gyógyvizek Völgye településeiről.

A katalógust különböző rendezvényeken, turisztikai kiállításokon és vásárokon terjesztjük, valamint a Gyógyvizek Völgye Turisztikai Információs Irodában (3394 Egerszalók, Széchenyi u. 9. Tel: 36/200-029, tdm@egerszalok.hu, kérhetik és hamarosan www.gyogyvizekvolgye.hu honlapon is megtalálják.