Új szolgáltatások a Balaton Best Card rendszerében

Forrás: turizmus.com

 2015. május 04. 16:02

A Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. igyekszik mindig újabb kedvezményekkel bővíteni a Balaton Best Card turisztikai kártyarendszert, az idei szezonra is sok újdonsággal készültek.

Új szolgáltatás a kizárólag a BBC kártyával rendelkező vendégeknek igénybe vehető e-bike használat. Garantált programajánlatok részeként elektromos kerékpárokkal fedezhetik fel a Balaton-parti települések és a környék nevezetességeit, látnivalóit, szolgáltatásait. BBC kártyával bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés e-bike-al suhanni a Balaton „legjobb oldalán".

A kedvezmények idén még vonzóbbá válnak, hiszen a kártyatulajdonosok 20% kedvezményt kapnak a Balatoni Hajózási Zrt. menetrend szerint közlekedő személyhajói, sétahajói és gyorshajója díjaiból, 11-34% közötti kedvezményeket vehetnek igénybe a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeire (Levendula Ház Látogatóközpont, Pannon Csillagda, Tapolcai-tavasbarlang, Hegyestű Geológiai Bemutatóhely, Lóczy Barlang), 20% kedvezmény jár az Annagora Aquapark strandjegy áraiból, gyerekeknek díjtalan belépés a Veszprémi Állatkert ZOO Kalandparkjába.

A Balaton Best Card térségi turisztikai kedvezménykártyát minden vendég ingyenesen kapja a BBC-vel szerződött partner szállásadóknál. A kártyával ingyen utazhat az Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ összes helyközi járatán Balatonfűzfő és Tihany között, valamint a füredi helyi járatokon.

A strandok kapui pedig egyenesen megnyílnak a kártyatulajdonosok előtt, hiszen az első négy napban 40% kedvezmény jár, aki pedig négy napnál többet tartózkodik a Best térségben, az ingyen mehet fürdőzni is.

A BBC kártyával egy család egy hét alatt, akár 20-30 ezer Ft-ot is megspórolhat kiadásaiból, hiszen a BBC kártyával nem csak a strand és a busz lehet ingyenes, de min. 20-50% kedvezményt ad több múzeum, élménypark és étterem is.

A Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.-t négy turisztikai egyesület alapított, a Tihanyi Legenda Idegenforgalmi és Fejlesztési Nonprofit Kft., a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület, a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület és a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület.