Új turisztikai információs pont nyílt Debrecenben

Forrás: turizmus.com

 2018. január 08. 15:24

Debrecen történelmi belvárosának szívében, a Református Nagytemplom mögött nyitotta meg kapuit a város új turisztikai információs pontja.

A Karakter 1517 kávézó- és könyvesboltban található VisitDebrecen pontban a városba érkező bel- és külföldi turisták információt kaphatnak Debrecen és környéke turisztikai szolgáltatásairól, programlehetőségeiről, egy kávé, üdítő mellett lazíthatnak, kényelmesen válogathatnak debreceni ajándéktárgyak között, és akár belépőjegyüket is megvásárolhatják az éppen aktuális kulturális eseményre.

A Református Nagytemplom mögött van az új információs pont

Fotó: hu.wikipedia.org

A turisztikai információs szolgáltatás irányítását a Főnix Rendezvényszervező Kft. keretein belül működő VisitDebrecen divízió látja el, melynek feladatai közé tartozik a városmarketing, az elmúlt időszak városfejlesztésein alapuló új turisztikai márka kialakítása és következetes építése, a bel- és külföldi turisták által eltöltött vendégéjszakák számának növelése, a minőségi turizmus fejlesztése, valamint Debrecen regionális turisztikai központ szerepének erősítése, összhangban a kormányzati elképzelésekkel.