Törökországgal bővül az IBUSZ őszi kínálata

Forrás: turizmus.com

 2021. október 12. 16:08

Az őszi szünetre tapasztalt intenzív keresletre reagálva az IBUSZ a Kartago Toursszal együtt egy 3. charterjáratot is elindít Antalyába.

A korábban meghirdetett október 23. szombati és október 24. vasárnapi járat alig több mint egy hét alatt betelt, így egy újabb, szombat délutáni Smartwings charterjáraton viszi ki a két iroda az elsősorban családos utasokat a közkedvelt üdülőterületre.

Érezhető az erre az időszakra megnövekedett érdeklődés és utazási kedv, ugyanakkor a más célterületeken tapasztalható szűkös kapacitások és magas árak miatt így egy nagyon könnyen értékesíthető, népszerű és megfizethető termék áll az utazni vágyók rendelkezésére. A kínálatban az IBUSZ-tól az idén nyáron már jól megszokott, magas kategóriájú ultra all inclusive szállodák mellett újdonságok is megjelennek az őszi szünetre.

Az eddigi sikerek és pozitív fogadtatás hatására az IBUSZ úgy döntött, hogy a karácsonyi ünnepekre (december 19–26.), illetve szilveszterre (december 26. – január 2.) is elindít egy-egy charterjáratot.

Az ezen időszakra kiválasztott 5 csillagos hotelek mindegyike rendelkezik fedett wellnessrészleggel és medencével (néhány szálloda kültéri fűtött medencével is), gyermek animációs programokkal és a már megszokott magas színvonalú (a nyári időszaknál valamivel szerényebb választékú) all inclusive szolgáltatásokkal. Így, ha az időjárás nem is teszi lehetővé a tengerben fürdőzést, a szállodák családbarát wellness-szolgáltatásai teljes feltöltődést és kikapcsolódást jelentenek majd az utasközönség számára.

További információk:
ibusz.hu
ertekesites@ibusz.hu
+36 1 485 2772, +36 1 485 2829

(x)