Újabb interaktív kampányba fogott Sárvár

Forrás: turizmus.com

 2019. március 07. 12:10

A Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. egy kirakós játék segítségével igyekszik megmutatni, hogy Sárvár több, mint egy wellness hétvégés fürdőváros.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a sárvári turisztikai szolgáltatók nem konkurenciaként, hanem partnerként tekintenek egymásra, és szakmai támogatásuk mellett felajánlásokkal is támogatják a TDM Sárvárt népszerűsítő munkáját”– mondta Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Már most, a tavaszi kampány kezdeti fázisában látszik az összefogás eredménye. A rengeteg felajánlásnak hála óriási az érdeklődés a sárvári játék iránt. Egy hét elteltével már több mint ezren játszottak a kirakóssal, és közülük több százan fel is iratkoztak a tabellára.

A város turisztikai szolgáltatói, a TDM tagjai számos ajándékot ajánlottak fel az akcióban résztvevő játékosoknak. Több napos wellness pihenést kínál például a Park Inn by Radisson Sárvár, a Danubius Health Spa Resort Sárvár, a Tinódi Fogadó és az Atmoszféra apartman, és lehet nyerni sok más mellett a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló fürdőbelépőket is.

 

Egy hét elteltével már több mint ezren játszottak a kirakóssal

Fotó: turizmus.com

A www.sarvariwellness.hu oldalon elérhető interaktív játék május 19-éig tart, de addig érdemes többször visszatérni a felületre. A folyamatosan megújuló kirakós alapképek mellett rendszeresen frissülő sárvári szállásakciókat is mutatnak a nyaralást tervezőknek.