Újabb két szigetre indul a ViaSale Travel második study tourja

Forrás: turizmus.com

 2018. november 25. 10:07

Új szakmai út indul a Kanári-szigetekre, most Tenerifét és Lanzarotét mutatja be partnereinek a ViaSale Travel.

A Fuerteventura–Gran Canaria study után 18 partnerrel indul a Kanári-szigeteki study tour második része a ViaSale Travel szervezésében. A túra résztvevői 5 napot töltenek Tenerifén, majd 3 napot Lanzarotén.

Raáb Szilvia

 

„Fontos célkitűzése a study tournak, hogy megmutassuk partnereinknek, a Kanári-szigetek nem csupán nyári utazási célpont, a téli időszakban is érdemes ide foglalni. Tenerife és Lanzarote turisztikai kínálata nagyon sokszínű és változatos. Itt mindenki megtalálhatja, amit keres, a 3 csillagos apartmanoktól a luxusig minden igényt ki tudunk elégíteni.” – mondta Raáb Szilvia a tour operátor ügyvezetője. A tenerifei program során az utazók bejárják a ViaSale Travel árualapjának legfontosabb hoteljeit. A programban természetesen szerepel számos látványosság, az 5 napos tenerifei tartózkodás során partnereik megtekinthetik Spanyolország legmagasabb pontját, a Teide vulkánt, ellátogathatnak a sziget ősi fővárosába, La Lagunába, Los Gigantes szikláihoz és a Loro Parkba is. A világ legjobb állat- és növénykertjében egy különleges túrát és egy workshopot szerveznek a résztvevők számára, amin részt vesznek a Tenerife tartományhoz tartozó szigetek képviselői (Tenerife, La Palma, La Gomera, El Hierro) is.

A sűrű programba belefér Tenerife néhány strandjának a felfedezése, valamint egy különleges hajókirándulás is.

Tenerife - Teide

 

Az egyhetes program második felében Lanzarote különleges szigetét ismerhetik meg a ViaSale Travel vendégei. A szigetcsoport legészakibb tagján is számos látványosság várja az utazókat: az El Golfo zöld vízű lagúnája és természetesen a Timanfaya Nemzeti Park. A program része a vulkáni sziget leghíresebb szülöttjének, César Manrique-nak néhány alkotása (Fundación Manrique, Jameos del Agua), valamint a sziget hotelkínálatának felfedezése is. A study tour megvalósításában a ViaSale Travel partnere a TurEspaña, a Kanári-szigetek promóciós vállalata, a PromoTur, valamint a Tenerifei Turisztikai Szövetség és a Lanzarotei Turisztikai Hivatal is részt vállalt.

Lanzarote - El Golfo

Fotók: Viasale

A ViaSale Travel bízik abban, hogy az előfoglalási időszakban a study touron részt vevő kollégák még nagyobb magabiztossággal és szeretettel ajánlják majd utasaiknak ezt a turisztikai szempontból igen vonzó szigetcsoportot.