Újabb ötletes verseny Sárváron

Forrás: turizmus.com

 2017. május 24. 15:29

Bloggerek, vloggerek előnyben, de bárki csatlakozhat az "Örökítsd meg Sárvárt!" akcióhoz.

A játékban résztvevőknek csak annyit kell tenniük, hogy készítsenek egy rövid videót arról, mit próbálnának ki Sárváron. Ezt kell feltölteniük a saját közösségi oldalukra (Facebook, Instagram vagy Youtube), amit aztán a zsűri értékel. A szerencsés nyertes pedig komplett sárvári wellness pihenést kap cserébe.
"Aki érez magában némi kreativitást, vagy csak egyszerűen szeretne Sárváron, a helyi wellness szállodákban ingyenesen eltölteni pár napot, tegyen egy próbát" - erre biztatja az érdeklődőket Haller Ferenc, a szervező, Sárvár Tourist& TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hozzátéve azt, hogy a nyeremény több százezer forint értékű, hiszen nem csak egy személynek, hanem egy egész családnak szól, és még a helyi programokon való részvétel lehetőségét is tartalmazza.

Sárváron egyébként évről évre egyre több attrakció várja a kikapcsolódásra vágyókat. A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szinte folyamatosan fejleszt, nemrég például új csúszdákat adtak át. De a kalandos nyaralást kedvelőknek is vonzó lehet Sárvár.

Ugyanis nem mindennapi természetközeli élményeket ígér a kalandpark, az arborétum és a Rába folyó környezete is. Ugyanakkor rengeteg az exkluzív, kényeztető szolgáltatás és a megismerésre váró kulturális emlék is a kisvárosban.