Palace helyett jön a PLÁZS Aréna

Forrás: turizmus.com

 2019. május 21. 10:28

Siófok kultikus szórakozóhelye, a Palace tavaly 28 év után végleg bezárt, zenei szellemiség azonban tovább élhet az új PLÁZS Arénában. Idén a PLÁZS hosszabb nyitva tartással és naplemente partikkal is várja a látogatókat.

A Nagystrand hatalmas, fehérhomokos partszakaszán elterülő PLÁZS szervezői a legendás Palace zenei szellemiségét életben tartva határozták el, hogy saját területükön felépítenek egy arénát, ahol hétvégente, pénteken és szombaton várják a partiközönséget. Barna Katalin kommunikációs igazgató elmondása szerint ezt a beruházást azért is tartották fontosnak, hogy a PLÁZS késő esti koncertjeit olyan zárt helyre tudják vinni, amely hangszigetelt falaival védi a pihenni vágyók nyugalmát.

Idén a PLÁZS hosszabb nyitva tartással és naplemente partikkal várja a látogatókat. Szintén változás, hogy megújul a medence környéke, továbbá új helyre költözik a Scitec Summer Gym, létrehozva ezzel egy az eddiginél nagyobb és korszerűbb sportbázist.

Színes programkínálattal készül a nyárra a PLÁZS

Fotó: plazssiofok.hu

A jelenlegi tulajdonosi kör további 5+10 évre elnyerte az üzemeltetést, és a stranddal szorosan együttműködve további fejlesztések, beruházások várhatók. Első lépésként közös marketingkampányba kezdtek a Nagystranddal, ennek keretében egy 120 ezer példányszámú magazin is készült.

Ami pedig az idei zenei felhozatalt illeti, a pünkösdi hosszú hétvégével beindul az igazi szezon. A Palace hagyományos pünkösdi nyitóbuliját veszi át június 8-án új helyszínként a PLÁZS Aréna. Június 9-én a Bikini és a Republic koncertezik, az estét pedig egy Fergeteg Party zárja. Június 22-én a Calzedonia Beach Partyn nap közben sup yoga és sup teszt, vízi aerobic és Beauty Corner várja a látogatókat, este pedig koncertet ad az idén 15 éves Halott Pénz.

Szeptemberig a Plázs színpadán koncertezik még többek között Kowalsky meg a Vega, Majka, Ákos, Horváth Tamás, a Neoton, a Wellhello, a Follow The Flow, a Hősök és Rakonczai Imre. Nem maradnak el az olyan, szinte már hagyománynak számító rendezvények sem, mint a Scitec Muscle Beach, a Balatoni Retro Láz, a WeLove Balaton sztár dj-ket felvonultató fesztiválja vagy a Gold Beach Electronic Fest.