Újdonságok és nyári programok az Aquaticumban

Forrás: turizmus.com

 2017. június 19. 17:11

A nyári főszezonra több újdonsággal is készültek a debreceni Aquaticumban: megújult az élményfürdő hullámmedencéjében található mászófal, a napozóteraszra napvitorlák kerültek, és új napozóágyak érkeztek.

Az erős napsugárzás káros hatásai miatt, valamint vendégeik komfortérzetének növelése érdekében, a napozóteraszon napvitorlákat feszítettek ki, egyet a gyerekek által közkedvelt homokozó felé, egyet pedig a pihenni vágyó vendégeik részére a terasz füves területén. A 2 db, 5x5 m-es felületű napvitorla nagy szövési sűrűségű és szélátengedő anyagból készült, amely 90-92 %-ban megszűri a káros UV sugarakat. A szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is ellenálló vitorlák magassága könnyen és gyorsan szabályozható, illetve az évszaknak és a napsütésnek megfelelően állítható. Emellett több tucat kék napozóágy és sárga napozószék teszi még színesebbé az élményfürdő napozóteraszát.

A termálfürdő kültéri medencéje mellett a fürdőzők részére 40 új, ergonomikusan kialakított, állítható fejtámlával rendelkező napozóágyat helyeztek el, amelyek mindegyike extra széles, vízáteresztő fekvőfelülettel rendelkezik. További 15 új napozóágy a medencetérben szolgálja a vendégek kényelmét.

Napvitorlák a kertben

Fotó: Aquaticum

Az újdonságok mellett idén is egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készülnek a szünidőre: nemcsak az élményfürdő kupolája alatt, hanem napozóteraszán is, ahol képzett animátorok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások és sok-sok további meglepetés várja az ide érkezőket. A strandfürdő felújítás előtti, utolsó szezonját retrofotó kiállítással és változatos programokkal varázsolják igazán szórakoztatóvá.

Élményfürdő programok: http://spa.aquaticum.hu/hu/mediterran-elmenyfurdo/nyari-programok

Strand programok: http://spa.aquaticum.hu/hu/strandfurdo/nyari-programok